Professional and reliable web hosting reviews and hosting guide. InMotion Reviews and testimonials customer ratings.

Syksyn valmennuskausi alkaa 1.9., RYHMÄT JULKAISTU

Viimeksi päivitetty 01.09.2018
Kirjoittanut Jukka Tervo

KATSO: Ryhmät syksy 2018, päivitetty 30.8. klo 11:10.

Ryhmissä ennätysmäärä pelaajia! Laajentuneen hallin ja kasvaneen valmentajatiimin myötä pystyimme suurimmalle osalle tarjoamaan toiveiden mukaiset ryhmät ja harjoitusmäärät.

Kaikkiin toiveisiin emme pystyneet vastaamaan, mutta toivottavasti aikataulut ovat järjestettävissä.

JOS jokin on silti mennyt mönkään, niin soita Jukalle! Yritämme sitten korjailla mahdollisuuksien mukaan! :)

Mukavaa alkavaa tenniskautta kaikille!
T: RoVS Valmennus

 

Syyskausi käynnistyy hyvissä merkeissä. Resurssit ovat parantuneet lisäkenttien ja seuratuen avulla palkatun toisen päätoimisen valmentajan (Kirsi Lampinen) ansiosta. Valmennustarjontaa on muokattu paremmin pelaajia palvelevaksi. Useamman kentän ansiosta on nyt enemmän hyviä treeniaikoja tarjolla kaikille. 

Lasten toiminnassa toivotaan mahdollisimman monen ottavan kaksi harjoitusta viikossa. Tämän takia on normaalin harjoituksen lisäksi tarjolla edullisempi pelitreeni. Pelitreenissä opetellaan pelaamaan isommassa ryhmässä. Lasten toiminnassa myös lapsi-vanhempiryhmä (pallokoulu) on mahdollista nyt toteuttaa myös arki-iltana. Tähän saakka se on kokoontunut ainoastaan sunnuntaisin aamupäivisin.

Juniori- ja aikuisvalmennuksessa on myös mahdollista ottaa "normaalin" tennistreenin lisäksi pelitreeni. Pelitreeni on edullisempi tapa lisätä harjoitusmäärää.

Parantuneet resurssit mahdollistavat myös kilpavalmennuksen uudistamisen. Alle 12 -vuotiaille on esikilpavalmennus (3-4 harj./vko) ja 10-20 -vuotiaille kilpavalmennus (3-6 harj./vko). Kilpavalmennuksessa pelaajille räätälöidään henkilökohtaiset ohjelmat, joihin pelaajat sitoutuvat osallistumaan. Kilpavalmennukseen kuuluu normitreenien lisäksi leiritystä, kisamatkoja, henkilökohtainen kausiohjelma, kausipalautteet, otteluseurannat yms.

Lauantaina 1.9 esi- ja kilpavalmennukseen ilmoittautuville/haluaville pidetään kokoontumisleiri hallilla.  

VALMENNUSTIEDOTE JA HINNASTO

ILMOITTAUTUMISLOMAKE
(Jos mahdollista harjoitella arkisin klo 15-17, esittäkää toiveissa.)

KILPA- JA ESIKILPAVALMENNUSTIEDOTE

Joomla 2.5 Templates designed by Website Hosting