Professional and reliable web hosting reviews and hosting guide. InMotion Reviews and testimonials customer ratings.

RoVS valmennustoiminnan esittely

Viimeksi päivitetty 31.05.2018
Kirjoittanut Mikko Vihersalo
 
 
Rovaniemen Verkkopalloseura järjestää valmennusta ja tenniskursseja kaikentasoisille lajinharrastajille. Seuran vuoroilla harjoittelee viikoittain hieman yli sata tenniksen harrastajaa. Nuorimmat harjoittelijat ovat vasta neljävuotiaita, ja kokeneimmilla on usean vuosikymmenen pelit takanaan.
 
 
Kesävalmennus
Valmennus on jaettu kolmeen kauteen. Kevätkausi on tammikuusta toukokuun loppuun, kesäkausi vedetään kesäkuun alusta elokuun puoliväliin ja syyskausi kestää syyskuun alusta jouluun saakka.
 
Junioritoiminta on valmennuksen selkeä pääpainopiste.  Junioreissa valmennusta on niin kilpa-, kuin harrastemielessä lajista kiinnostuneille.
Valmennuksesta vastaavat ammattivalmentajat. Viime vuosina seuramme pelaajat ovat saavuttaneet ikäluokissaan useita SM-mitaleita. Lisäksi tarjoamme myös aikuisille harrastevalmennusta. Aikuisia RoVS:n valmennuksessa on tällä hetkellä noin 40 pelaajaa.
 
Kilpavalmennus J-P & Markus
Kilpajuniorit Jussi-Pekka Sallila & Markus Lehtisalo
 
Tenniskursseja järjestämme vuosittain useita. Kesäisin kurssitarjonta on laajempaa. Kesäkurssit pidetään Antinpuiston tenniskentillä, talvisin Korkalovaaran tennishallilla.
 
Mukaan toimintaan pääset helpoiten ottamalla yhteyden päävalmentajaan tai ilmoittautumalla RoVS:n nettilomakkeilla haluamaasi tennikseen.

Päävalmentaja Jukka Tervo, puh: 0405934614, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Joomla 2.5 Templates designed by Website Hosting