Professional and reliable web hosting reviews and hosting guide. InMotion Reviews and testimonials customer ratings.

Yrityksille

Viimeksi päivitetty 18.12.2012
Kirjoittanut Mikko Vihersalo

RoVS on junioritoimintaan panostava rovaniemeläinen tenniksen erikoisseura. Liikutamme vuosittain yli sataa lasta tenniksen parissa. Tavoitteemme on tarjota lapsille ja aikuisille tenniksestä kiinnostuneille laadukasta, ammattitaitoista ja motivoivaa tennisopetusta ja -valmennusta.

RoVS:n vuosibudjetti on noin 100,000€. Valmennustoiminnan menot ovat noin 80,000€ ja tulot noin 60,000€. Tämä puuttuva osuus on paikattu yhteistyökumppaneiden, kesän kenttätoiminnan ja avustusten avulla. Tämä talousrakenne on ollut RoVS:lla jo pitkään käytössä. Valmennusmaksut pyritään pitämään edullisina.

 

NÄKYVYYS

Kilpailujen käsiohjelmamainos

Kilpailujen käsiohjelmamainoksilla yritykset voivat näyttäytyä tennisväelle kisojen yhteydessä. RoVS tekee vuosittain pääkilpailujensa Europcar Openin ja Kaamostenniksen yhteydessä käsiohjelmat.

Tuuli-/mainosverkko

 

Mainosverkko

 

Tuuli-/mainosverkko on tenniskentän päädyssä tai sivussa oleva pitkä verkko, joka on talvisin tennishallilla yritysten mainostilana molemmissa tennishalleissa. Kesäisin verkot tuodaan Antinpuiston tenniskentille, jossa ne antavat suojaa ja samalla toimivat mainostilana yrityksille.

Nettisivumainos

RoVS:n uudistuneilla nettisivuilla yrityksillä on mahdollisuus näkyä tennispelaajille päivittäin. RoVS:n nettisivujen kautta tapahtuvat tennishallin sekä Antinpuiston tennis- /sulkapallokenttien varaukset ja RoVS:n oma tennistiedottaminen. Sivujen kautta kulkee väkeä siis jäsenistö sekä muut lajien pelaajat jotka varaavat kenttiä. Jäseniä RoVS:lla on tällä hetkellä 220.

 

YRITYSTENNIS

Korkalovaaran tennishalli sauna-/ ja kokoustiloineen tarjoaa yrityksille mielenkiintoisen mahdollisuuden yhdistää työpaikan virkistystapahtuma ja esim. kokous tai palaveri. Tennishallilla on kokoustilat parille kymmenelle hengelle ja sauna joka vetää kerralla kuusi henkeä. Tilat ovat välittömästi tennis- ja sulkapallokenttien vieressä, joten virkistys ja illanvietto onnistuvat mainiosti! Yritystennis onnistuu myös kesällä Antinpuiston tenniskentillä, jonka jälkeen voidaan käyttää hotelliyhteistyökumppanimme Rantasipi Pohjanhovin sauna- ja kokoustiloja.

Jos kiinnostuit RoVS:n kattauksesta, OTA YHTEYTTÄ!

Puheenjohtaja Mikko Alava-Vihersalo 044-5787527 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

HINNASTO

Käsiohjelmamainos Europcar Open / Kaamostennis

Nimen maininta 50€

1/4 sivu            100€

1/2 sivu            150€

1/1 sivu            200€

 

Tuuli-/mainosverkko

0,5m x 2m logo   ~400€ (alv0%)

1m x 4m  logo     ~600€ (alv0%)

Tarkka hinta määräytyy logon perusteella.

Nettisivumainos vuodeksi 90€

 

Yristystennis

Yritystennis hinnoitellaan ja toteutetaan yrityksen toiveiden mukaisesti.

Joomla 2.5 Templates designed by Website Hosting