Pickleball esittelypäivä 17.2.2019 kl. 16-20

Rovaniemen mailapelikeskus tuo uuden mailapelilajin valikoimaansa, joka sopii mainiosti nuorista varttuneimpiin harrastajiin.

Lajiin voit tutustua virtuaalisesti osoitteesta https://www.pickleballfinland.fi/pickleball-lyhyesti

Esittelypäivänä varaa puoli tuntia yksin tai kaverisi kanssa ja hallilla kouluttaja opastaa lajin saloihin. Tämä kaikki ihan ilmaiseksi. Ota mukaan vain liikuntaan sopivat asusteet ja avointa mieltä. Välineet kuuluvat hintaan edellytyksellä, että korvaat mahdollisesti rikkoutuneen mailan.

Pickleball on pelattavissa ilmaiseksi 24.2.2019 asti enintään tunnin varauksilla ja senkin jälkeen vain 12 euroa/tunti. Pelaaminen ilman varausta on kiellettyä.

Pickleball tulee olemaan myös yksi 30.3.2019 järjestettävän Lapin läänin avointen mailapeliturnauksen lajeista ja keväällä 20.4.2019 järjestetään Pickleball kisat.

Ilmoittautumiset varausjärjestelmän kautta vapaassa tahdissa.


Antinpuiston kesätyöhaku 1.2.-28.2.

Rovaniemen verkkopalloseura hakee 2002-2003 syntyneitä nuoria kesätöihin Antinpuiston tenniskentille.

Kesätyön tehtäviin kuuluvat kenttävuorojen myynti, kioskimyynti, kenttien huolto sekä uimarannan alueen puhtaanapito. Työt ajoittuvat pääasiassa kesä-elokuulle, ja työtä on tarjolla vähintään kahdeksi viikoksi.

Hae kesätöihin lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jenna.m.laitila@outlook.com. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, ilmoita yhteystietosi ja kerro, milloin olisit vapaa työskentelemään Antinpuistossa. Hakuaika päättyy 28.2.2019.

Haussa painotetaan ensisijaisesti nuoria, jotka saavat Rovaniemen kaupungin myöntämän kesätyösetelin.

 

Lisätietoja:

Jenna Laitila

0445995606

jenna.m.laitila@outlook.com

 

Kevään valmennuskausi käynnistyy maanantaina 7.1. 2019

Tästä pääset katsomaan valmennusryhmät