Pickleball esittelypäivä 17.2.2019 klo 16 - 20

Rovaniemen mailapelikeskus tuo uuden mailapelilajin valikoimaansa, joka sopii mainiosti nuorista varttuneimpiin harrastajiin.

Lajiin voit tutustua osoitteessa https://www.pickleballfinland.fi/pickleball-lyhyesti.

Esittelypäivänä voit varata puoli tuntia yksin tai kaverisi kanssa, ja mailapelikeskuksella kouluttaja opastaa lajin saloihin. Esittely on veloitukseton. Ota mukaan vain liikuntaan sopivat asusteet ja avointa mieltä. Välineet kuuluvat hintaan sillä edellytyksellä, että korvaat mahdollisesti rikkoutuneen mailan. Ilmoittautumiset varausjärjestelmän kautta vapaassa tahdissa!

Pickleball on pelattavissa ilmaiseksi 24.2.2019 asti enintään tunnin varauksilla, ja senkin jälkeen vain 12 euroa/tunti. Pelaaminen ilman varausta on kiellettyä.

Pickleball tulee olemaan myös yksi 30.3.2019 järjestettävän Lapin läänin avoimen mailapeliturnauksen lajeista, ja keväällä 20.4.2019 järjestetään Pickleball-kisat.

Antinpuiston kesätyöhaku 1.2.-28.2.

Rovaniemen verkkopalloseura hakee 2002-2003 syntyneitä nuoria kesätöihin Antinpuiston tenniskentille.

Kesätyön tehtäviin kuuluvat kenttävuorojen myynti, kioskimyynti, kenttien huolto sekä uimarannan alueen puhtaanapito. Työt ajoittuvat pääasiassa kesä-elokuulle, ja työtä on tarjolla vähintään kahdeksi viikoksi.

Hae kesätöihin lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jenna.m.laitila@outlook.com. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, ilmoita yhteystietosi ja kerro, milloin olisit vapaa työskentelemään Antinpuistossa. Hakuaika päättyy 28.2.2019.

Haussa painotetaan ensisijaisesti nuoria, jotka saavat Rovaniemen kaupungin myöntämän kesätyösetelin.

 

Lisätietoja:

Jenna Laitila

0445995606

jenna.m.laitila@outlook.com

Kevään valmennuskausi käynnistyy maanantaina 7.1. 2019

Tästä pääset katsomaan valmennusryhmät