nimetön.png
poro kentillä.jpg

Rovaniemen mailapelikeskus

Rovaniemen Mailapelikeskus sijaitsee Korkalovaarassa osoitteessa Taivaanrannatie 3. Mailapelikeskuksessa on kolme tenniskenttää ja neljä sulkapallokenttää, sekä yksi pickleball-kenttä. Kenttiä pääset varaamaan tästä.

KÄYTTÄJÄT HUOMIO!

  • Pidä halli siistinä

  • Älä pelaa mustapohjaisilla kengillä

  • Ilmoita heti Kirsi Lampiselle (0400-316602), jos hallilla on ongelmia esim. valoissa.

Kokous- ja saunatilojen vuokraus

Sauna- ja kokoustilat voi vuokrata esimerkiksi pelitapahtumaan liittyen tai omina tiloinaan.
Sauna- ja kokoustilan vuokra on 90 €. Varausehdot sovittavitaan varauskohtaisesti. Etenkin kesäaikana on hyvin vapaata. Vuokraaja vastaa tilojen kunnosta ja siivouksesta tapahtuman jälkeen. Tarvittaessa siivouspalvelu voidaan järjestää, jolloin vuokraan tulee lisäksi 80 € siivousmaksu.

Antinpuiston tenniskentät

Rovaniemen ulkokentät sijaitsevat Antinpuistossa, lähellä keskustaa Jätkänkynttilän sillan kupeessa. Puistomainen alue on viihtyisä paikka lähellä Kemijokea.

Antinpuistossa on kolme massakenttää ja kaksi hiekkatekonurmikenttää. Lisäksi Koskenrannan perinteikäs massakenttä täydentää Antinpuiston kenttävalikoimaa.

Kentät ovat pelaajien käytössä koko ulkopelikauden. Hiekkatekonurmet saadaan usein käyttöön heti toukokuun alusta. Massoille pääsee pelaamaan touko-kesäkuun vaihteen tienoilla. Kenttien varaukset hoidetaan netissä, tai soittamalla tenniskiskalle sen aukioloaikoina.

Kentillä palvelee kesällä tenniskiska, josta voi varata kenttävuoroja, ostaa pientä purtavaa ja vuokrata mailoja ja palloja. Tenniskiska palvelee päivittäin klo 9-21.

Antinpuiston puhelinnumero on 044-5008907.