RoVS:n valmennustoiminta

RoVS järjestää valmennusta kaiken ikäisille ja -tasoisille pelaajille ympäri vuoden. Valmennustoiminta jakautuu kahteen kauteen; kesä- ja talvikauteen. Ryhmiin pääsevät mukaan niin aikaisemmin pelanneet, kuin täysin uudet pelaajat. Kesän 2019 valmennustoiminnasta löydät lisää tietoa täältä.

Ryhmien jaottelu noudattaa aina pääpiirteittän seuraavaa jakoa:

PALLOKOULU

Pallokoulussa 4-7-vuotiaat tutustuvat tenniksen perusteisiin yhdessä vanhempiensa kanssa. Harjoittelussa käytetään softista ja punaista tennispalloa. Tunnit sisältävät tenniksen perusteiden opettelua, herkkyyskauteen sopivaa liikuntaa ja liikunnallisia leikkejä.

JUNIORIVALMENNUS

Juniorivalmennus on tarkoitettu lajiin tutustuville 7-18-vuotiaille, sekä jo pelitaidot omaaville lapsille ja nuorille. Harjoittelussa käytetään punaista, oranssia, vihreää, sekä kovaa tennispalloa iästä ja taitotasosta riippuen.

KILPAVALMENNUS

Kilpavalmennus on jaettu esikilpavalmennukseen (U12) ja kilpavalmennukseen (O12). Harjoittelu vaatii 12 kk sitoutumisen, ja ryhmiin pääsee valmentajien suosituksella. Kilpavalmennus on tavoitteellista ja kilpailemiseen tähtäävää toimintaa.

AIKUISVALMENNUS

Aikuisvalmennuksessa löytyy tasoryhmiä starttikursseista kilpapelaajiin asti.