RoVS:n valmennustoiminta

RoVS järjestää valmennusta kaiken ikäisille ja -tasoisille pelaajille ympäri vuoden. Valmennustoiminta jakautuu kahteen kauteen; kesä- ja sisäkauteen. Kesäkauden valmennus järjestetään Antinpuiston tenniskentillä ja sisäkauden valmennus Rovaniemen Mailapelikeskuksella. Valmennusryhmiin pääsevät mukaan niin aikaisemmin pelanneet, kuin täysin uudet pelaajat. Sisäkauden 2019-2020 valmennustoiminnasta löydät lisää tietoa täältä.

Ryhmien jaottelu noudattaa aina pääpiirteittän seuraavaa jakoa:

MINITENNIS

Minitenniksessä 4-6-vuotiaat tutustuvat tenniksen perusteisiin pelien ja leikkien kautta. Harjoittelussa käytetään softista ja punaista tennispalloa. Tunnit sisältävät tenniksen perusteiden opettelua, monipuolista liikuntataitoja sekä liikunnallisia leikkejä.

HARRASTETENNIS

Harrastetennis on tarkoitettu lajiin tutustuville 7-18-vuotiaille, sekä jo pelitaidot omaaville lapsille ja nuorille. Harjoittelussa käytetään punaista, oranssia, vihreää, sekä kovaa tennispalloa iästä ja taitotasosta riippuen.

KILPAVALMENNUS

Kilpavalmennus on jaettu esikilpavalmennukseen (U12) ja kilpavalmennukseen (O12). Harjoittelu vaatii 12 kuukauden sitoutumisen, ja ryhmiin pääsee valmentajien suosituksella. Kilpavalmennus on tavoitteellista ja kilpailemiseen tähtäävää toimintaa.

AIKUISVALMENNUS

Aikuisvalmennuksessa löytyy tasoryhmiä alkeisryhmistä kilpapelaajiin asti. Lisäksi RoVS järjestää kurssimuotoista alkeisryhmiä niin kesä- kuin sisäkaudella. Toteutuvista kursseista tiedotetaan aina erikseen.