RoVS:ssa kilpaileminen on mahdollista, mutta ei pakollista. Kilpapelaamisen voi aloittaa jo 5-6-vuotiaana Suomen Tennisliiton järjestämissä Minimidi-kisoissa. Kilpailemista voi jatkaa niin kauan kuin haluaa. Vanhimmat seniorisarjat ovat 80 vuotta täyttäneille.

RoVS järjestää omia pelitapahtumia, kansallisia Tennisliiton alaisia kisoja ja kisamatkoja muihin kansallisiin kisoihin.

Kilpailemisen aloittaminen

Lapset voivat harjoitella kilpailuissa käymistä seuran omissa Pörhö Tourin osakilpailuissa, mutta varsin hyvin voi osallistua myös Suomen tennisliiton organisoimiin ja järjestämiin kilpailuihin.

Kaikki Suomen Tennisliiton alaiset viralliset kilpailut löytyvät Ässä-järjestelmästä www.tennisassa.fi. Sieltä klikkaamalla kilpailun nimeä pääsee lukemaan kilpailukutsua ja näkee muun muassa muut jo ilmoittautuneet pelaajat, sekö tietoa ilmoittautumisesta ja kilpailumaksun maksamisesta.

Kilpailuihin kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, mielellään kaksi viikkoa ennen kisan alkua. Näin on todennäköistä päästä kisaan mukaan, varsinkin sisäkaudella. Kilpailunjärjestäjä on voinut rajata kilpailukutsussa osallistuvien määrää. Rajaus voidaan tehdä ilmoittautumisjärjestykseen tai rankingiin perustuen.

Valmentajat neuvovat mielellään kilpailemisen aloittamisessa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tässä linkki Tennisliiton julkaisemaan tiedoitteeseen kilpailemisen aloittamisesta.